Over Trimsalon Janna

Welkom op de website van Trimsalon Janna.

 

Even voorstellen: mijn naam is Janna, ik woon in Damwâld, daar is mijn trimsalon ook gevestigd. Sinds 10 december ben ik gediplomeerd hondentrimster. Naast mijn baan als planner bij een taxibedrijf, ga ik nu van mijn hobby mijn beroep maken. Na jaren mijn eigen honden te hebben geknipt, wordt het nu tijd om ook andere honden te verwennen. Tijdens mijn opleiding heb ik alle vaardigheden die nodig zijn om een hond er weer mooi uit te laten zien kunnen oefenen. Als uw hond bij mij op de trimtafel komt, krijgt hij/zij de behandeling die nodig is. Knippen, plukken en effileren, alles is mogelijk. Eerst wordt uw hond uitgebreid gewassen en gedroogd. Mijn trimsalon is ingericht met alles wat hiervoor nodig is. Een bad,
trimtafel, droger en diverse scharen en tondeuses. Ik ben zeer toegankelijk, en in overleg is alles mogelijk. Persoonlijk contact is voor mij zeer belangrijk, ik stel het daarom ook zeer op prijs dat je me persoonlijk (via de telefoon) benadert om een afspraak te maken. 

 

 

 

 

 

 

 

Behandelingen en contactinfo.

 

Voor het maken van een afspraak, kun je het beste even bellen. Krijg je geen gehoor, dan bel ik je z.s.m. terug.

 

Geef je hond vlak voor de behandeling niet veel voer, en laat je hond nog even zijn behoefte doen.

Zodra je je hond brengt, kijk ik meteen hoe het met de vacht is gesteld. Zitten er veel klitten in, is de vacht erg vuil, zijn er misschien vlooien? Heb je speciale wensen? Nu kan ik ook bepalen hoe veel tijd ik ongeveer nodig heb om je hond weer helemaal mooi in model te krijgen, en kan ik ook zeggen wat de behandeling gaat kosten. Ook geef ik advies over hoe je zelf de vacht van je hond kan behandelen, om deze zo mooi mogelijk te houden. Ben je vaste klant, dan kun je tussen de volledige behandelingen door, gratis je hond brengen om de oogjes vrij te laten knippen en de nagels bij te laten knippen.

Op deze website vind je ook een prijslijst, dit zijn vanaf prijzen. Het hangt af van de conditie van de vacht, het gedrag van je hond, wat je uiteindelijk gaat betalen. Ik probeer van tevoren duidelijk aan te geven wat de behandeling gaat kosten. Ik streef ernaar om je hond zo mooi mogelijk, tegen een betaalbare prijs naar huis te laten gaan.

 

Trimsalon Janna is aangesloten bij: